Шука ш правди?

Евгений Голоюх
Шукаєш правди? Як її знайти,
Якщо душа до каменя прикута?
Думок і слів твоїх гірка покута...
Впирає шлях у гострії кути...

Шукаєш правди? Краще пошукай...
Зерно любові у глибинах серця...
Тоді Господь обличчям обернеться...
І ти побачиш: у біди є край...

Шукаєш правди? Розумієш суть?
А промисел? Приміряєш, як шати?
І вчить життя любити та прощати,
А вдячністю робить ширшим вУзьку путь...