Сьогоднi ще лiто

Наталя Мазур
Сьогодні ще літо. У небі пречисто-високім
Літають лелеки і ставлять пташат на крило.
Ще ночі спекотні, а ранки навіюють спокій,
Ще сонце у шлейфи дощів не ховає чоло.

Ще крони дерев зеленіють і пахнуть медами,
Ще соняхам вітер куйовдить чуприну руду,
Ще свіжістю ліс зустрічає, а Товтри - стежками,
Якими крізь час і крізь роки до тебе іду.

Бо ти десь чекаєш на ґанку старої веранди,
У сни заплітаєш надію зустріти мене.
Душа ще співає любові чаруючі мантри,
Та завтра вже осінь, а літо - сьогодні мине.

31.08.2019р.