В зэлёнэj дибровы

Васыль Брыль-Кобзар
Паслыся 100 конэj. Сёгодні j завсёды ш

Донбас весь разграблен!
І вовсь ізьнічьтоvін!
Бо шо ше в кіновы
Покаvуть вам морды вш.

Да гэто vе росы
Прыдбалы j всі воды,
Шо мы чы в Хохловіі
Давно травым порохом.

І вот на: вам дякуj,
Святы кінозвёзды.
Бо мы тут шэ добрэ
Vырэмо з vыдочкамы.

Яка v sэ вам доля
По3бна, Петровічь:
Ны згыбла j ны згынэ
Ны в падла скотынка.