Погляд осенi

Виктория 75
Поглядом похмурим осінь
Заглядає у вікно.
Знов пробачення попросить,
Що холодне волокно

Порозносила повсюди.
Вранішній густий туман…
Інколи сумують люди:
Депресивний мають стан.

Дощ підкреслює напругу.
Настрій зіпсувався геть.
Лиш надія є, що тугу
Віршем висвітлить поет.

09.09.2019