Where are you?

Сосницкая Елена
You are getting farther away
from me every day ...
sometimes it seems to me
that I came up with you.
And you do not exist in reality.
As if we were traveling on different trains,
met at the station
and now we are moving away
from each other
in opposite directions ...
Where are you now?
I don’t know.
I look back and don’t see you ...

I float in time, moving apart days with hands ...
In that point where merges the sea and horizon –
 day which will come because I trust you...

Ты с каждым днем все дальше от меня…
иногда мне кажется, что я тебя придумала.
И на самом деле тебя не существует.
Как будто мы ехали в разных поездах,
встретились на остановке
и теперь удаляемся друг от друга
в противоположные стороны…
Где ты сейчас?
Я оглядываюсь и не вижу тебя…

Я плыву во времени, раздвигая руками дни...
в той точке, где сливается море и горизонт –
день, который наступит, потому что я тебе верю..