Бойкiвчанка

Клавдия Дмитрив
Бойківчанка в Прикарпатті народилася,
Вона красою вразила мене.
Коли ще й в очі мої подивилася,
Здалося,що враз з розуму зведе.

          ПРИСПІВ
Бойківчанка,бойківчаночка,
Мене зачарувала ця паняночка,
Від нею шаленію тепер я.
Які ж бо чари взяла й звідкіля?

Бойківчанка з Прикарпаття же зустрілася,
Її в обійми подумки я взяв.
Вона в моїх обіймах опинилася,
Я несподівано її поцілував.

          ПРИСПІВ

Бойківчанка з Прикарпаття усміхнулася,
Очима щось промовила мені.
Немов від поцілунку же проснулася,
Та тепер я,мов в  маренні,вві сні.

          ПРИСПІВ

Бойківчанка з Прикарпаття подивилася,
Мой королева,зоряних ночей.
Мов на світанку росами же вмилася…
Не відвести від неї ж бо очей.

          ПРИСПІВ

09.09.2019 р.