About animals for kids

Фаина Фанни
Giraffe is very tall,
Frog is very small,
Crocodile is always hungry,
Hungry wolf  is always angry.

Monkey is very smart,
Turtle shell is very hard,
Bear cub is always fluffy,
Forest hog is always scruffy.

Panda is very cute,
Dolphin is very good,
Little lamb is always lovely,
Hairless rat is always  ugly.