Истоки неба. Сб-к трёхсловий

Дмитрий Чунтонов
***
в земле –
истоки
неба

***
скорости
заболевают
фанатизмом

***
простота
всё
усложняет

***
горы
царапают
небо

***
в человеке –
вырванные
страницы

09.09.2019