Обворованная

Карпенко Наталия
Вже у хаті злидні
Витріщають очі,
Бо кому ж потрібні
Руки не робочі?

У пенсійнім віці
Радощів чимало,
Та на цій сторінці -
Старість  обікрали!

Відібрали право
На життя спокійне,
Бо занадто мало
Грошиків пенсійних.

На жебрацькі гроші -
Що ж можу купити?
Злидні, наче воші,
Не дають нам жити!

Травень 2015