Укра на мила

Владимир Чиж 3
Україна мила, я пишаюсь
Твоїми ріками, лісами,
І я з тобою розквітаю,
Завжди тебе кохаю я!

Країна мила, я з тобою,
Всім Серцем, люба, запалаю,
Тобі співаю, та піснями
Славлю тебе, Земля моя!

.......

Україно моя, Україно,
Ти велика, щаслива моя,
Моя матінка мила, єдина,
Україна – велика Земля!

.......

Світло палає в серці, люба,
В очах моїх вогонь та спокій,
Чарівна мати моя мила,
Моя краса, Життя моє!

Тобі я Славу заспіваю,
Тобі я Радість подарую,
Моя чарівна, рідна ненька,
Душа моя, Життя моє!