Бушуу

Разият Шаваева
Шауаланы Разият

БУШУУ

Энтта  мени бир тенгим
Сууукъ къабыргъа кирди.
Ёлюм, аны да женгип,
Бизге къуугъунун ийди.

Анга жарар дарманны
Жолу ажашып къалды…
Тёгерекни къармадым,
Жарсыу жюрекни алды.

Кетедиле бир кёпле,
Жумушларын бошамай…
Иги болурму кёкде,
Мында жерге ушамай?