Келирме санга

Разият Шаваева
Шауаланы Разият

КЕЛИРМЕ САНГА

Сыйрат кёпюрге миннген кюнюмде, 
Кёрюр болсам ол жанында анамы,
Баргъан кибик мен жылы юйюме,
Къанатында атларыкъма аламны.

Таукел атлап, жетерме мен анга,
Тарлыгъындан къоркъмай отлу кёпюрню.
Тюбермисе, сен алгъынча манга,
Юзюп къоймай бу насып ёмюрюмю?