Покажи своi очi

Клавдия Дмитрив
Покажи свої очі,кохана,
Не ховай їх ніколи,молю.
Краса тобі Богом ця дана…
Ти,мов квітка чарівна,в раю.

Покажи свої очі-озера,
Покажи ту бездонну глибінь.
Ти красуня…красуня-Венера,
Хоч в думках ти до мене прилинь.

Покажи свої очі-зірниці,
Які осліпили мене.
Вони,наче ті блискавиці,
В коханні – зерно вогняне.

Покажи свої очі красиві,
Покажи ж бо цю звабу-красу.
Вони – намистини грайливі,
Їх в серці своєму несу.

10.09.2019 р.