Кохання прагне кожен з нас

Клавдия Дмитрив
Кохання прагне кожен з нас,
Бути коханим і кохати,
Щоб це не була гра лиш фраз,
Щоб на собі все відчувати.

Кохання прагне кожен з нас,
І незалежно ж бо від віку,
Кохання вогник щоб не згас.
В ньому купатися довіку.

Кохання прагне кожен з нас,
Адже душа цього жадає.
Від цього квітнути щораз,
Якщо кохання розквітає.

Кохання прагне кожен з нас,
В коханні навіть потонути,
Воно дорожче від прикрас…
Сповна його пізнать,відчути.

10.09.2019 р.