Ти в дчувай... як кв тне весна

Артём Бугаенко
Ти відчувай... як квітне весна
Коли з тобою... поруч вона,
Ти взлітай... як вільний птах
У кожного тепер... свій шлях.

Над вирієм... чужих облич
Я зустріну... там своє
Душа моя... мене поклич
В обіймах ночі... щастя є,
Душа моя... мене кохай
Ми разОм поба...чимо наш рай.

Ти зупини ... чудову мить,
Що пливе ... мов небес блакить
Ти оживи... в її очах
І сам сіяй... як сяє страх.