Пит Хейн. On an ashtray

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
 У пепельницы

Жажду, алчь
уняв, убрав,
в мире упокой
твой прах.



*****************
Piet Hein
On an ashtray

When your thirst
and hunger cease,
may your ashes
rest in peace.