Дустим...

Мадина Хасан
“Бехисоб Шукрона ~ Бахт Сири” билинг,
“Сабр ~ Дил Хузури” соф кунгилда хуп,
Гарчи Одам “Сифат” дустим йук менинг,
Рух... Хайвонлар ичра дустим жуда куп!!!


Мадина Хасан 23.06.2017 /0.37/ Москва