Рамазон Жума айёми

Мадина Хасан
Хуш келдинг дил ороми шарафи куркам, улуг.
Файзли Жума Айёми нафасинг эрур кутлуг!
Кадамингга хасанот гузал сабр матонат,
Иймон таратар канот Руза ойи муборак!

Мадина Хасан 26.05.2017 /10.36/