Узбекистон конституцияси

Мадина Хасан
Озод, хур ватаннинг эртаси порлок,
Асосий конуни уз Комуси бор!
Йулида чараклар хамиша маёк,
Дилида гурури, ор-номуси бор!

Адолат куёши мангу порласин,
Хак ва хукукимиз унда намоён.
Улуг келажакка мангу  чорласин,
Юртим шухратига лол колсин  жахон!

Мадина Хасан  /2016/ Москва