Жиноят ва жазо

Мадина Хасан
Кеча ишонмаганлар, бугун ишонармикан?
Кеча тушунмаганлар, бугун тушунармикан?
Бу дарс ўзига ахийри бир сабок бермасмикан,
Англаган ул лахзада анча кеч бўлмасмикан?

Мадина Хасан 28.04.2018 /2.22/ Москва