Коли ти поруч...

Елена Роус
Коли ти поруч , час кудись зникає ,
Стихає світ , приходить почуття ,
Моя душа твою знов обіймає ,
Моє кохання - ти моє життя  .

Приспів :

Не йди , не залишай мене , благаю ,
Мені без тебе неможливо жити ,
Я кожну зустріч в серці  зберігаю,
Так мало часу щоб тебе любити .

Коли ти поруч , то на небі сяють ,
І ті зірки , котрі для всіх погаслі ,
Радіє небо , що серця кохають ,
Що на землі кохання ще не згасло .


Залишся , щоб в душі цвіло то літо ,
В котрому залишились ти і я ,
І те кохання , що блукало світом ,
Ти моя доля ,  назавжди моя  .