Криком лине

Лена Грама
Біда не в тому що не має світла.
Біда у тому що не бачиш ти.
Коли,душа...жадана та привітна...
Не хоче спогади про біль нести.

Біда не в тій далекій тиші...
Не у росі що по щоці біжить.
Біда у тім,що знов коханий лишить...
Біда у тім,що доля сльози лить.

Біда не в тому що одна в суспільстві.
Поодинокая серед людей.
Біда у тім...що не бажають більше...
Ті спогади торкатися грудей.

Біда не в тім,що тиша криком лине,
Біда не в тім,мовчання б'є набат.
Біда у тім,що щастя в тиші гине,
І час не повертається назад.
  (Понкратова.О.В.)