Медовый месяц

Вика Кидик
Торкнися до мене поглядом,
І разом ми пройдемо крізь усе,
Торкнися ніжно губ моїх солодких,
Відкинь минуле, бо це уже не те.
Та знай мені багато квітів не потрібно,
І подарунків дорогих,
Лиш будь зі мною поруч, мій миленький
Та коханою назви.
Шаленіти хочу від любові,
І цілувати кожну мить,
Нехай весь світ нас ревнує,
Бо ти даруєш те, чого другий зробити не зміг.
Дякую Богу за тебе,
За твою ніжність, за ласку
Я хочу бути тільки твоєю,
І кожному казатимеш це "моє щастя".