Заграй, скрипалю, про кохання

Клавдия Дмитрив
Заграй,скрипалю,про кохання,
Заграй скрипалю про життя,
Щоб мрія не була остання,
Щоби не було каяття.

Заграй,скрипалю,про кохання,
Про ті високі почуття,
Про солов’їв і про світання…
Чому немає вороття.

Заграй,скрипалю,про ті мрії,
В яких закохані живуть,
Про ті  окрилені надії,
І що в серцях вони несуть.

Заграй,скрипалю,про кохання,
Та чимскоріш уже заграй
Про почуття,про ті зізнання…
Заграй,скрипалю,не чекай.

10.09.2019 р.