Аллох кечирмас

Мадина Хасан
Дуо килган кулга тупуриб АЛЛОХдан айт не суровинг бор?
Мазлум, Етим хаккидан уриб, РОББИМдан ризк сурайсанми ё?
Зиёрат-у эхсон савоби таксимидан махрум риёкор,
Гафлат босмай айбингни тузат АЛЛОХ КЕЧИРМАС ИККИ ДУНЁ!!!

    VALLOHU A*LAM.    Ma*dina MGM /28.06.2018/