Материнська молитва

Игорь Кознарский
Я молитимусь сину за тебе,
Щоб долю щасливу ти мав,
То зорі всміхнулися з неба
Як знак – тебе Бог мені дав.

Я молитимусь ввечері й зрання,
Проситиму Бога щодня,
Неземного для тебе кохання
І долі на многі літа.

Я молитимусь влітку і взимку,
Весною та і восени,
Щоб Ангел беріг тебе, синку,
Був всюди з тобою й завжди.

Я молитися буду прещиро,
Прохатиму ціле життя,
Як Матінка Божа Марія
Молилась за своє дитя.

Я молитися буду без втоми,
За здоров’я поставлю свічу,
Щоб скорше вертався додому –
Тебе виглядаю і жду.

03.09.2018