А щастя що?

Игорь Кознарский
А щастя що? І як його уздріти?
Хоча б на день… на час… на мить…
Що ж це таке? Із ним погомоніти –
Чом прилетить, то знову відлетить.

А щастя що? І як його почути?
Нехай промовить пошепки мені
Про те таїнне що нам не збагнути
Допоки ходимо по цій землі.

А щастя що? І як його торкнутись?
Відчути теплим дотиком руки,
До нього ніжно серцем пригорнутись,
Щоб залишилось з нами навіки.

А щастя що? Хто може це сказати?
Це стан душі, життя прекрасна мить!
Яку ні з чим ніяк не порівняти,
Яку в житті не можна зупинить.

А щастя що?  Що було! Є! І Буде!
Це все життя… що дане Богом нам –
Земля, повітря, води, квіти, люди,
Птахи, дерева, риби, звірина.

Так щастя що ж? Це кожен собі знає,
Щодня на нього уповає знов.
В душі своїй його вже кожний має –
Це Віра, Надія й Любов…

20.03.2019