Живу, сподiваюсь, чекаю

Игорь Кознарский
Живу, сподіваюсь, чекаю,
Що стрінемось скоро в житті,
Свої я думки посилаю
На долю щасливу тобі.

Навколо весна щоб буяла,
Вальсуючи цвітом в саду,
Венера  свій шарм накладала
На вроду твою молоду.

Веселка в очах вигравала,
Що впали з космічних висот,
Душа у твоїй запізнала
Від матері даних чеснот.

Раділи з тобою мов діти
Тій квітці, що нам розцвіте,
Щоб серце відчули зігріте
Коханням, що нам оживе.

Душа щоб пісень заспівала,
Зринала в небесний політ,
Зозуля в гаю накувала
Нам щастя на тисячу літ.

14.05.2019