Смирення

Игорь Кознарский
Тебе виглядаю, хоч знаю – дарма,
До мене в житті ти вже більше не прийдеш,
Дорогу твою обірвала війна
І, як у дитинстві, мене не обіймеш.

Тебе виглядаю в віконце зрання,
В душі безнадійно весь час сподіваюсь,
Що скоро скінчиться ця клята війна
Й до заходу сонця тебе дочекаюсь.

Тебе виглядаю у снах коли сплю,
Бо ж Богом, дитино, ти є мені дана
Тебе я і досі всім серцем люблю,
Хоч ти в небесах, а я тут – твоя мама.

12.05.2018