Не вiдпускай

Игорь Кознарский
Не відпускай, прошу тебе, не відпускай,
Я хочу бути так в твоїх обіймах,
Прошу тебе, прошу, мене ти обнімай,
Я відродилась, мов лісна царівна.

Не відпускай, прошу тебе, не відпускай,
Я хочу знов в житті кохати, так, кохати,
Прошу тебе, прошу, мені пообіцяй,
Лише мене ти будеш обнімати.

Не відпускай, прошу тебе, не відпускай,
Щоб не скінчилась ця чарівна казка,
Ти обнімай, прошу, мене ти обнімай,
В них ніжність, щирість, доброта і ласка.

Не відпускай, прошу тебе, не відпускай,
А обніми мене ти ще міцніше,
Твої обійми це не казка – справжній Рай,
Ніщо не є за них в житті миліше.

15.01.2018