***

Артем Ситько
Не торкайся до мене
ні тілом, ні словом,
Навіщо тобі оті опіки болю.
Наврядчи тобі пощастить...
Не зі мною.
Пробач, не сьогодні.
Пробач, вже ніколи.

Та хочеш - покличу.
Спіймаю насильно.
Прив'яжу на вузол
До себе навічно.
Втечеш. Ти не зможеш
Стерпіти це диво.
Що назву я коханням,
Для тебе - насильство.

Холодний завчасно.
Пробач, не сьогодні.
Пробач, вже ні коли.
Та ні, не приколи.
Ні тілом, ні словом
Торкатись не треба.
Завчасно холодний
Для всіх і для тебе.