Каравай мира

Инна Владимировна Кузнецова
Плачэ рiдна Украiна
Нэмiм криком вое!
Плачэ, що сины и дiти
Б'ют'ся в братской войнi!
Що вам трэба? Зэмлю? Волю?
Мира люд вiсь хочэ!
А Глава их всiх - на бойню!
Заняв в Сiрка очи...
Там, дэ дiты - б'ют'ся бомбы!
I в крови вся хата!
Я спитаю вас - чого вы
Нэ любытэ маты...
Мы же сэстры, мы же рiдны
Общi у нас дiти...
Зэмлю Русi, Украiни
Не трэба палити!
Взяти тiлькi и границi
Стэрты з лица Землi!
Пiдэм разом до криницi
И святой напьемся
Мы воды!  Iз чистых зэмлэй
Хлiба насбираэм!
Караваем мира, щаст'я
Усiх людэй вгощая!