У садочку в холодочку

Клавдия Дмитрив
У садочку в холодочку дівчина стояла,
У садочку в холодочку милого чекала.

У садочку в холодочку стояла,як завжди,
Та не знала дівчинонька,ой не знала правди.

У садочку в холодочку мріяла про долю,
Та не знала,що зазнає від кохання болю.

У садочку в холодочку сльози проливала.
Та що зрадить їй коханий,цього не чекала.

У садочку в холодочку молилася Богу,
І просила,щоб вказав їй вірную дорогу.

12.09.2019 р.