Покохай

Клавдия Дмитрив
Покохай мене ти,покохай,
Та тільки правду не забудь казати.
Покохай,та завжди пам’ятай -
В брехні ніяк не можна ж бо кохати.

Покохай,немов світанок день,
Чи так,як сонце в землю закохалось.
Співай лиш про кохання ти пісень,
І я зможу кохать і не вагатись.

Покохай мене ти,покохай,
Мов квітка покохала сонце й воду,
Покохай,лиш правду не минай,
Щоб від кохання мати насолоду.

Покохай мене ти,покохай,
Та лиш не вбий малий вогник надії.
З словами ти ніяк не поспішай,
Заглянь у заповітні мої мрії.

Покохай мене ти,покохай,
Та покохай,немов в житті востаннє,
Бо вмію я кохати,про це знай.
Тільки не вбий зерно кохання раннє.

13.09.2019 р.