Легко

Клавдия Дмитрив
Не дивися у очі,що плачуть,
А для цього до сліз не доводь.
Не вір тій брехні,що десь кажуть,
А розсудить усіх нас Господь.

Не вбивай ти плітками людину,
Світла в якої душа,
Не вбивай же надію єдину.
Не вартує брехня та гроша.

Легко так  болю завдати,
Легко серце в жалю ж бо втопить,
Серцем чому не кохати?
Так легко все світлеє вбить…

Господь же сповна всім заплатить,
Кожен за все відповість,
Та ніщо вже тоді не зарадить…
Ніж брехать – помолись натомість.

13.09.2019 р.