***

Инна Раилко
Цінуйте тих, з ким вам не болить.
І тих цінуйте, хто поруч у важку хвилину,
Коли в очах і небо не горить.
І з ким помовчать ,то вже є щаслива мить;
З ким можете побуть настільки поруч, що вже здається відлетиш;
Цінуйте тих, з ким не забуть  про ту  розмову
 у найвідвертішу глибоку ніч.
Цінуйте тих, кому від вас потрібно тільки вас,
цінуйте ж той щасливий час.
Та саме тих цінуйте, з ким можете побуть самі собою;
Та саме тих , хто любить вас і жде.
Цінуйте тих, хто з вашого життя не пропаде.
І тих цінуйте, з ким ви завжди разом.
Хто знайде вас, змагаючись із часом;
Хто ощасливить вас лише одним дзвінком.
І в мить лиху ніколи не забуде.
І не забуде з вами  все оте лихе минуле;
Цінуйте тих, хто любить просто так,
Не за красу, за гроші, чи за славу,
Таких людей замало, та однак...
Вони існують - це я точно знаю.