Мiстичний туман у лiсi

Тетяна Лыстоноша-Парамонова
Описание картин моего друга из Львова Рыбалко Геннадия Васильевича с литсайта Неизвестный Гений.
http://www.stihi.ru/2018/01/27/3683



Містичний туман у лісі ...
Вибрався до лісу і такий розлад- туман.
Хотів повернутися, але туман мене вабив.
Гаразд))
Ризикну (())
Сходи були досить круті, але від лісу віяло бузковим туманом і це мене інтригувало.
Значить буду ризикувати.
Хапаючись за перила, став не поспішаючи спускатися.
Не хотілося б у старості споглядати лікарняну стелю та й коли тут дочекаєшся швидку.
Швидше ні то щоб вовки, а бродячі пси прийдуть і охоронятимуть.
Навіщо?
А щоб погризти мої поламані ноги.
Жах((())
Про що я тільки міркую?
Самому вже стало жахливо)))
Гаразд- житиму, у наступний раз дрібного прища з собою покличу.
У нього вівчарка молода є.
Днями гордо вигулював на майданчику.
Хвалився, що на кордоні служити з нею буде.
Навряд чи(())
Поки невеликий виростить до тієї службі, пес постаріє і вийде у тираж.
Так нехай у цьому сизому лісі побігає.
Може тут зайці є або хоча б їжаки.
Ну нарешті- то сходи позаду (())
А що попереду?
Перевірю, коли вийду з лісу.
Сподіваюся живим)))