Baby Blues by Richard Marx

Михаил Денисов Вологда
I'd dont need no money
I just need my babe's kiss
Oooh

I swear I don't need no money
Just need my babe's kiss
Yeah yeah

Aint nobody in this whole wide world
Right now


Денег мне не надо!
Чмокни просто, детка!
Ооооо!
Ты моя награда
Ты моя конфетка!
Е,ее-еее!
И никого не надо рядом
Ничьей другой лупетки!