***

Светлана Польская
Співуча, ніжна українська мова
Веди мене, як мати до нового,
До кращого цікавого буття,
Посій в душі чудові відчуття.

Не все вкладається, шикується в потрібні стоси,
Щось губиться, злітає під відкоси,
Але любов до слів – на все життя,
Не потребує сліз і каяття.