Погасла з рка, тихо впала з неба

Светлана Кириченко 3
Погасла зірка, тихо впала з неба,
Чиєсь кохання припинило вік,
І не хотілося,комусь так стало треба,
Щоби погасла зірка, щоб скінчився її зоряний політ!
Вона летіла, сльози, як ті роси,
Зливалися із тугою вночі,
Погасла, що сказати мушу,
В коханні так буває, туга ,ніч і сльози,
Що зранку перетворюються в кришталі!