Bloody Party

Надежда Виннер
1).
Party of the friends were no signs of stroke,
Loud and happy laugh, glasses in the hands,
Jokes and alcohol, ciggarette sweet smoke,
Talking heart-to-heart about the future plans.

But the starlight dimmed for a certain time
Shadow passed the sky, harbinger of crash,
Creepy grin of fate with the deafening chime
Fallen from the sky, scattering the ash.

2)
Uninvited guests from the darkest star
Are coming down the Earth in the shining ships
They're not bring the peace in the magic jar,
They want to capture us in their alien grips.

They see us just as food for their voracious flesh
They look upon the Earth as fields that rich in crops.
Our art for them is like a worthless trash,
Our modern guns- sticks with stones on tops.

3)
We don't deserve a grace, don't deserve a life,
Just a creeping beasts full of precious blood.
We're organic mix that can bring to strife
And destroy the world like a Bible flood.

Party of the friends were no signs of stroke,
There is loudly crunch- sound of breaking bones,
Rivers of the blood- clammy smelly cloak,
There's no dance and songs in infected zones.

Кровавая вечеринка (подстрочный перевод)

1)
Вечеринка друзей не предвещала беды,
Громкий счастливый смех, стаканы в руках,
Шутки и алкоголь, сигаретный сладкий дым,
Разговоры по душам а планах на будущее.

Но звездный свет на какое-то время потускнел,
Тень накрыла небо, предвестник катастрофы,
Жуткий оскал судьбы с оглушительным звоном
Упал с небес, разбрасывая пепел.

2)
Незваные гости с самой темной звезды
Спускаются на Землю на сверкающем корабле.
Они не принесут мир в магическом сосуде,
Они хотят захватить нас в свои инопланетные тиски.

Они видят в нас лишь пищу для своей ненасытной плоти,
Они смотрят на Землю, как на поля, богатые урожаем.
Наши искусство для них как никчемный мусор,
Наши современные пушки-  палки с камнями на верхушках.

3)
Мы не заслуживаем милосердия, не заслуживаем жизни,
Просто ползучие твари, полные драгоценной крови.
Мы органическая смесь, которая может привести к вражде
И уничтожить мир как Библейский Всемирный потоп.

Вечеринка друзей не предвещала беды,
Раздается громкий хруст- звук ломающихся костей,
Реки крови- липкий, вонючий покров.
В зараженных зонах нет танцев и песен.