Валентину Лопану

Ирина Шаповалова 2
Валянціну без сумнення
Пажадаю я натхнення,
Інспірац'і не губляць.
Лёгка грошы зарабляць.
З ясным позіркам уставаць,
Шанаваць свой лёс, кахаць,
Сына з ласкай гадаваць.
У кашулі вышыванцы
Польку Янку танцаваць.
Хай твая ліецца песня
Гучна многія гады!
Як празрысты сок прадвесні
Заставайся малады!