If you get into pessimism

Зоя Сперстад
If you get into pessimism ...
So just look at something beautiful ...
The something truly beautiful that ...
This goes through art ....
It is art that an artist gives birth to ...
Artist gets through his own life ...
Artist observes ....
Artist suffers from injustice ....
Artist seeks anti virus for society ....

Hvis havner du i  pessimisme...
Sе bare se pе noe vakkert...
Det noe ekte vakkert som handler...
Dette gеr gjennom kunst....
Det er kunst som kunstner fшder...
Kunstner fеr gjennom egen livet...
Kunstner observerer....
Kunstner lider over urettferdighet....
Kunstner leiter anti virus for samfunnet....


Hvis havner du i  pessimisme...
Sе bare se pе noe vakkert...
Det noe ekte vakkert som handler...
Dette gеr gjennom kunst....
Det er kunst som kunstner fшder...
Kunstner fеr gjennom egen livet...
Kunstner observerer....
Kunstner lider over urettferdighet....
Kunstner leiter anti virus for samfunnet....


14.09.2019 Zoja Sperstad