Вдихаю Любов

Лю Нели
Я - жива і живу, як умію,
Та сьогодні не до розмов.
Я мовчанням своїм володію,
Щастя серце наповнює знов.

Я мовчу, ти уважно слухай.
А чи зможеш мене зрозуміти?
Не потрібні для цього вуха,
Непосильно нам разом летіти.

Забагато було обіцянок...
Через край перелий-розмов...
...........................
Ніч пройшла, зустрічаю ранок,
П'ю натхнення, вдихаю Любов.


                15.09.19