why

Влада Дэлир
Хто мені скаже чому так буває
Що різнії люди один одного стрічатють
Хто вигадав це, і що це за гра
Чи може це жарт, чи доля така
Стрічають, кохають, страждають,
Чекають, від моря - погоди
Від гри - перемоги
Та знають, що гра без кінця.
Кохають як можуть, як сил вистача
Та зовсім не скласти з різних пазлів серця
Ображають взаємно бо немає взірця
І в розмові необережній, розбивають надії на счасливе буття,
І хто мені скаже чому так буває,
І хто ще розкаже
Навіщо ці люди, попри все у кохання грають.