Промайнуло лiто

Тамара Базилевская
Промайнуло літо непомітно,
все частіше хлюпають дощі...
Хризантеми білі  буйно квітнуть -
мов сніжком присипані кущі.

Червоніють ягоди калини,
горобина вогнищем горить,
i у небі з клином журавлиним
десь за обрій літечко летить…