sexy coma...

Ольга Карпилова Окей
У меня (ещё) есть Силы, чтобы кормить Ими... — Желания...

............................................ me I don't know
............................................ but there's got moves
............................................ me I don't know
............................................ coma I'm there...

© Olga Karpilova  «sexy coma...»