Благодарность

Фатима Абдуллаева
Аман вай ттул пикрирду
Ац!азарда ччан дусса
Ац!ра хъаттирал лавсун
Дунияллийх буккайсса

Цал цаннал иттав бургай
Ганал иттав макь лишай
Яла ххуруп!ай хьуну
Ссавнил ухнийн ссур бувай

Ттуруллахь салам булун
Ц!униц!акул Зана шай
Яла ц!урттах ябивтун
Рах!атну ссих! аьч бувай

Ц!узурухгу бурувгун
Пишлищал гьим дувара
Яла Бургъил чулийнмай
Ссавруннайх ссур бувара

Хьунабавкьусса ц!урттахь
Х!урматрай ссалам бара
Дак!нивусса ххаришив
Зунзул чаннахь дач!ара

Гьарца к!юрххил пикрирдал
Ссавруннайх ччамар бувай
Ччаврил ххуржинтту дурц!ун
Ттуч!аннай Зана дик!ай
Фатима Лакия,  экспромт