а.. ггу

Сергей Зак
           ДО___шть ,

..ф_паЛО___саччку ,
                ..С_ттаИ!!___т..

ТУ__чкай с_РЕ__чКай..-ГА-вва-РИ!___т:

         -н_НалиВА!___й
                да..КРРА!___ййю ,
    ПЕ!!!___ййй
                пака ..ггуЛЯ____ййю


/ннапиШЫ__ка
 кНА!__ддо/