Доброго ранку, бажаю тоб...

Павел Юрлов Чабанюк
Доброго ранку, бажаю тобі.
Хай буде вдача, в кожній добі.
Сонечко в небі, промінням за сяє.
Землю до вкола,  й тебе зігріває.
Посмішка щира,, хай зявиться вмить.
Тебе не покине, вона  не на мить.
Здоров'я тобі, теж я бажаю.
Ну а до столу, завжди короваю.
Экспромт.

13.09.2019 року  написав 7.54 мин.